Du må være minst 18

Du må være minst 18 år gammel for å se dette innholdet. Er du over 18?

Ja, jeg er over 18år nei, jeg er ikke 18 år

Den elektroniske sigaretten: et alternativ til å slutte å røyke. Det er ikke alltid like lett å trekke en strek på tobakk over natten.

Den elektroniske sigaretten: et alternativ til å slutte å røyke

Det er ikke alltid like lett å trekke en strek på tobakk over natten. Heldigvis er det forskjellige alternativer, inkludert den elektroniske sigaretten. Denne sofistikerte anordningen gjør det mulig å inhalere smaksatt damp som inneholder nikotin i en mindre mengde. I tillegg er du bortskjemt med valg mellom de mange e-væskene med flere smaker. Dette er også en virkelig revolusjon siden du kan inhalere en damp fruktig, grådig, mentol og mange flere for gradvis å forlate konvensjonelle sigaretter.

Hvordan fungerer elektroniske sigaretter?

Den elektroniske sigaretten er en enhet som består av et batteri, en tank og en motstand. Batteriet er selvfølgelig nyttig for å drive enheten, som for tanken, den inneholder den berømte e-væskesmaken. Motstand er et av nøkkelelementene, siden det forvandler e-væsken til damp. I praksis for å kunne inhalere dampen, trykker dampen på en knapp og strøm sendes til motstanden. Sistnevnte begynner å varme opp e-væsken som stammer fra den parfymerte dampen.

Hva slags elektronisk sigarett skal jeg velge?

Hvordan velger du din e-sigarett? Hvis du er en nybegynner, må du vurdere kraften på enheten. Bedre å velge en lav effektmodell for en vellykket overgang. Modeller med lavere effekt kalles vanligvis startesett og brukes av nye vapers. Så hvis du er ukjent med å fordampe, bør du la e-sigarettene være ekstremt kraftige til tunge røykere. Hvis du er i tvil, ikke nøl med å søke råd fra en spesialist som vil hjelpe deg å velge riktig enhet. Kontakt 7Vapes kundeservice. Tilfeldig kommer formen på den elektroniske sigaretten inn når du må velge en modell. For enkelhets skyld anbefaler jeg elektroniske sigaretter som integrerer et kraftig batteri. Du vil dermed dra nytte av dens store autonomi. For novise vapers er det bedre å gå til e-sigaretter som gir ut en effekt på maksimalt 20 watt. Når du begynner å fordampe, er sugingen mer eller mindre tett, i to ganger som for en tradisjonell sigarett. Det er en hånd å ta, så det er sett som er spesielt designet for nybegynnere, vanligvis små eller mellomstore røykere. Uansett kan du teste flere modeller av e-sigaretter før du finner den gode kvaliteten på vape: det er et viktig skritt, for ellers risikerer du å gå tilbake til tobakken.