Du må være 18+ for å se denne siden

Du må være minst 18 år gammel for å se dette innholdet. Er du over 18?

Ja, jeg er over 18år nei, jeg er ikke 18 år

E-væske og vaping har endret måtene vi absorberer nikotin i kroppene våre. Vi trenger ikke lenger å forbrenne tobakk for å få nikotin, vi bare vape i stedet. Selv om vaping har gjort denne prosessen enklere og mer fordelaktig for brukere på mange måter, er vaping fremdeles generelt ikke i stand til å gi den raske nikotintreff eller "rush" som folk får fra sigaretter. Vaping leverer nikotinet til kroppen, og det er grunnen til at det fungerer, men bare ikke så raskt som sigaretter.

De fleste e-væske på markedet bruker en form for nikotin som stammer fra tobakksbladet, men noen produsenter ser på andre metoder, enten syntetiserer nikotinet, eller får det fra en annen kilde.

Salt Nikotin e-væske er i utgangspunktet det navnet antyder; et ejuices som klarer å innkapsle det naturlige saltet som finnes i tobakksbladet. Ved å fordampe et saltbasert nikotin ejuices, kan nikotin tas opp i kroppen med en raskere hastighet enn standard e-væske, slik at brukeren kan oppleve et mer "naturlig" nikotinrush som ligner mer på å røyke en tobakksigarett. Saltbaserte nikotin e-væske har som mål å gi en mer potent nikotin hit enn de fleste e-væske kan gi.

Tradisjonelt brukes en type freebase-nikotin i tobakksigaretter. Opprinnelig finnes nikotin i en "saltlignende" tilstand på tobakkbladet, og for å øke styrken til nikotinhit, endrer tobakksbedrifter den kjemiske strukturen i nikotinet; gjør det til "freebase nicotine".

Å bruke et salt nikotin ejuices betyr at de høyere nikotin e-væske som tradisjonelt var ganske tøffe i halsen, nå er mye, mye jevnere, og smaker og smak kan oppleves tydeligere. Ikke bare det, saltbaserte nikotin e-væske gjør det også mulig for brukeren å motta nikotintreffet med en raskere hastighet, noe som forbedrer effektiviteten av vapingopplevelsen.

Siden de hovedsakelig er designet for høye nikotinbrukere i tankene, er de egentlig ikke egnet for sub-ohm-oppsett, og det ville ikke være tilrådelig å bruke nikotinsalt elikvidt med en kraftig sub-ohm coils. Nikotin gir fremdeles den største delen eller faktoren av halshevet, uavhengig av hvor glatt VG / PG-blandingen er.

Subhhm begrensninger til side, disse naturlige saltbaserte nikotinejuicesene gir en uten tvil forbedret vapingopplevelse for de som bruker høye nikotin e-væske, og kan potensielt endre måten e-væske blir produsert i fremtiden.