Du må være 18+ for å se denne siden

Du må være minst 18 år gammel for å se dette innholdet. Er du over 18?

Ja, jeg er over 18år nei, jeg er ikke 18 år

BLANDE DIY EJUICE

Mens 7Vapes har det beste utvalget av ejuices fra hele verden, vil vapers etter hvert komme over ideen om DIY ejuice før eller senere i deres vaping-reise. Det høres kanskje komplisert ut, men det er faktisk en relativt enkel prosess. Det krever bare litt tålmodighet.

Ejuice består av 4 hovedingredienser: PG, VGsmaksstoffer og nikotin. I ferdiglaget væske er dette, som navnet antyder, alt satt sammen og blandet til deg før bruk.

Imidlertid, med DIY ejuice, setter vapers alle separate elementer sammen, noe som gir mulighet for valg i smaker, PG / VG ejuice-forholdet, nikotinstyrken og mengden.

Før du prøver DIY-blanding, må brukerne få tak i litt utstyr for å utføre den faktiske blandingen, inkludert målebegere, store målesprøyter og noen tomme flasker til oppbevaring. Brukere må sørge for at blandingsutstyret er helt rent, uten smuss, støv eller annen uklarhet med ejuice-blandingen. sanitet er viktig.

Før TPD trådte i kraft, ble nikotin solgt i veldig høye konsentrasjoner i store flasker, som representerte den eneste reelle faren for å lage ditt eget e-væske hjemme; trygg håndtering og lagring av store mengder potensielt farlig nikotin. Post-TPD, dette er ikke lenger et problem takket være Nicotine Booster Shots som ofte er tilgjengelige nå, 10 ml flasker med ulavet nikotinløsning.

Det første en bruker trenger å bestemme seg for er forholdet mellom e-væske. Dette refererer til hvor mye PG og VG du vil ha i saften, og bestemmer hvor tykt den kommer til å bli. Hvis det skal brukes den i en Sub-Ohm-tank, vil du blande på 70% VG og over, og hvis du bruker en Mouth-to-Lung-tank, er det best å holde seg til 50% PG og over.

Den neste tingen å velge er prosentandelen av e-væske smaker som du vil legge til. De fleste smaker fungerer bra med 15% av den totale saften, men dette kan variere fra person til person. Det beste du kan gjøre er å starte fra 15% -tallet, og enten fortynne eller tilsette mer smak etter behov.

Til slutt vil du bestemme deg for nikotinstyrken, med det nevnte nikotinforsterkerskuddet. Det er ingenting å si på at du ikke kan velge din egen prosentandel av smaksstoff, da noen smaker kan fungere bra på 10%, andre på 12% og noen så høye som 20%, men for akkurat dette konsentratet fungerer 15% veldig bra.

Når du lager e-væske, er det enklest for en bruker å regne ut mengdene av hver ingrediens de kommer til å trenge før du starter miksen. Den enkleste måten å gjøre dette på er med en online kalkulator. Dette vil utarbeide den nøyaktige mengden av hver komponent som skal tilsettes saften for å bringe ejuice til de ønskede forhold mellom PG / VG, nikotinstyrke og smaksprosent.

For eksempel, hvis en bruker ønsket å lage 100 ml ejuice ved 20 mg og 80% VG, med 15% smak, sammen med 3 mg nikotinstyrke. Når en bruker har lagt inn dataene i kalkulatoren, vil den vise de nøyaktige målingene i ml for ønsket ejuice-blanding. I dette eksemplet ville kalkulatoren vise at blandingen trengte 15 ml nikotinbase, 15 ml smak, 68 ml VG og 2 ml PG for å lage 100 ml 3 mg, 80% VG væske.

Rekkefølgen for å sette hver del i blandingen betyr ikke egentlig noe, men det er generelt lettest å starte med nikotinbasen, etterfulgt av de andre komponentene. Når du måler noe, må du kontrollere og dobbeltsjekke mengdene med sprøyten. Når alle ingrediensene er samlet, er den beste måten å blande opp ejuice å gi den en skikkelig god risting for å sikre at smakene og nikotinet blir jevnt fordelt i PG og VG.

Etter dette er det sannsynligvis et godt tidspunkt å merke flasken med smaken, nikotinstyrken, forholdet og datoen. Det neste trinnet er sannsynligvis den vanskeligste biten av hele prosessen; steeping ejuice. Hvis det er en blanding av menthol eller frukt smaksatt, vil dette ikke være nødvendig, men hvis det er en juice eller en bakstersmak juice. minst en uke med stepping er et absolutt nødvendig skritt.

Steeping oppnås ved å forlate ejuice alene i et mørkt rom ved romtemperatur, på et kjølig, tørt sted, for eksempel et skap, mens smakene alle blir kjent med hverandre og utvikler seg. Hvis du ikke er bratt, smaker ikke saften riktig. Hvis du kjøper en forhåndsbestemt e-væske, vil den ha blitt gjennomsyret i minst et par uker før den tar veien til deg, og det er derfor du kan vape den med en gang. DIY ejuice krever dessverre mer tålmodighet, men vil være desto bedre for det. Når ejuice er fullført, er den nå klar til å bli vapen. Gratulerer!