Du må være minst 18

Du må være minst 18 år gammel for å se dette innholdet. Er du over 18?

Ja, jeg er over 18år nei, jeg er ikke 18 år

Evæske, på det mest grunnleggende, består av fire hovedingredienser: Propylenglykol, vegetabilsk glyserin, nikotin og aromaer.

Så du har nettopp begynt å vape eller bare ser etter å komme inn på det, og du har sett de mange fantastiske og varierte smakene som er tilgjengelige på markedet. På dette tidspunktet lurer du kanskje på hva som egentlig er en E VÆSKE, og hvordan den skal klare og holde deg borte fra e-sigaretten! Vi tar sikte på å tydeliggjøre alle nyttige termer, informasjon og andre biter og forhåndsvis for å forhåpentligvis komme deg på vaping-banen og eliminere røyking av tobakksigaretter.

Hva er E VÆSKE?

Evæske, på det mest grunnleggende, består av fire hovedingredienser: Propylenglykol, vegetabilsk glyserinnikotin og aromaer.

Til tross for de rare klingende navnene er Propylene Glycol og Vegetable Glycerin ekstremt vanlige og generelt sett ansett som ufarlige.

De er ofte forkortet til henholdsvis PG og VG.

Både PG og VG er typer organiske forbindelser (naturlig forekommende stoffer) og vises i en lang rekke produkter, inkludert hoste medisin, tannkrem og astmainhalatorer.

De vises også i spiselige gjenstander som iskrem, pisket meieriprodukter og kaffebaserte drikker.

Hva er PG og VG?

Både VG og PG har forskjellige egenskaper, og å kombinere dem skaper det som generelt anses å være det optimale grunnlaget for nikotinfordamping.

Propylene Glycol er en veldig tynn og rennende væske som bærer smaken veldig godt, og har en tendens til å bidra til en stor del av hals hitet som blir funnet når du vapper litt E-VÆSKE.

På grunn av sin evne til å bære smaken så effektivt blir blandingene som brukes i E VÆSKER vanligvis blandet med PG før de blandes med de andre ingrediensene. Det har vært kjent å påvirke mindre allergier hos et lite antall brukere, men disse har en tendens til å være uvanlige.

Vegetabilsk glyserin er derimot vanligvis avledet fra vegetabilsk olje, og er ganske en tyktflytende væske, lik en gel.

Den har en naturlig søt smak, og når den vapes produserer den en tykk, tett dampsky.

Sammenlignet med PG er den mye jevnere, og har ingen synlige hals hit når den brukes på egen hånd.

Her er en hurtigliste med hovedegenskapene til VG og PG:

Vegetabilsk glyserin (VG):

• Har en naturlig søt smak

• Er tykkere enn PG

• Produserer mer damp

• Langsomt i luften

• Produserer en svakere hals hit

Propylenglykol (PG):

• Er tynnere enn VG

• Opptak lettere

• Avleder fra luften raskere

• Produserer en sterkere hals hit

• Kan påvirke allergier hos minoritet av brukerne

Hva er E VÆSKE forhold?

Siden både PG og VG inneholder disse forskjellige egenskapene som fungerer godt sammen, blir de nesten alltid funnet som hovedingrediensene i E VÆSKER, i en rekke forskjellige forhold.

De vanligste forholdstallene på markedet har en tendens til å være henholdsvis 50VG og 70VG (som står for henholdsvis 50% VG til 50% PG, og 70% VG til 30% PG).

Dette forholdet bestemmer hvor tykk E VÆSKEN vil være - jo mer VG det er, desto jevnere og tykkere vil væsken være, og omvendt, jo mer PG det er, desto løpere er E VÆSKE, og jo sterkere hals hit blir det.

Generelt tykkere væsker med høyere VG-innhold vil være bedre egnet til kraftigere Sub Ohm clearomiser-tanker som Kanger TopTank eller Aspire Atlantis-tank, i stedet for mindre, ikke-sub-ohm-tanks som ville være bedre egnet til en munn til lungevapestil , som Nautilus eller CE5.

Hvordan brukes nikotin?

Nikotin er for mange vapers den viktigste komponenten i E VÆSKE. Til tross for dette er det også en helt valgfri del av vaping - det er mange, mange vapers som har lagt igjen nikotin og rett og slett liker å fordampe for hva det er. For de som bruker nikotin, kommer væske i en rekke styrker som spenner fra 1,5 mg til 18 mg. Denne styrken refererer til mengden nikotin som finnes i hver milliliter (ml) væske og kan også sees på som en prosentandel. 18 mg væske kan bli referert til som 1,8% nikotin, 6 mg som 0,6% og så videre, så videre.