Du må være 18+ for å se denne siden

Du må være minst 18 år gammel for å se dette innholdet. Er du over 18?

Ja, jeg er over 18år nei, jeg er ikke 18 år
Tanker l 7Vapes E-sigaretter i Norge

Tanker

Aktive filtre

SMOK TFV12 Prince Tank

kr 349,99

SMOK TFV12 Beast Prince presenterer den neste gjengivelsen av høyt kaliber Sub-Ohm-system, og beholder de høyytelsesfunksjonene fra TFV12 Cloud Beast King med betydelige oppgraderinger til strukturen og introduserer det nye V12 Prince Coil System. Finnes i sort.

Aspire Nautilus 2S Tank

kr 319,99

Den nye Nautilus 2S-tanken som kommer i 2,6 ml og en 2 ml versjon for TPD. Den siste i Nautilus 2-tankserien, en slank, krøllete design utstyrt med en 0,4ohm BVC-spole for direkte til lungedamping og en 1,8ohm BVC-spole for munn til lungedamping

FreeMax FireLuke Mesh Pro Tank

kr 349,99

FreeMax Mesh Pro Sub-Ohm Tank er den ultimate utgaven av FireLuke-serien, og introduserer et av de første Dual og Triple mesh-spiralsystemene med flere kompatibilitet, samt 5 ml maksimal juiceekapasitet og dobbelt slisset bunnluftstrøm.

Aspire Cleito Pro Tank

kr 289,99

Cleito Pro Sub-Ohm 24mm Tank er den nye flaggskipsmodellen til den opprinnelige Cleito-serien, med en maksimal e-Juice-kapasitet på 3 ml, trippel slisset bunnluftstrømskontroll og skyvbar til åpen toppfyllingsmetode. Farge svart.

Hellvape Drop Dead RDA

kr 349,99

Hellvape Drop Dead RDA er et episk samarbeid med Vapin 'Heathen og The Vapor Chronicles for å skape et gjenoppbyggbart mesterverk basert på designene til Dead Rabbit og DROP RDA.

ADVKEN MANTA

kr 283,99

Advken Manta Sub-Ohm Tank viser et visuelt slående chassis-design, implementerer en ekspansiv 4,5 ml eJuice-kapasitet for en stødig struktur og bruker et Mesh Coil System med et bredt spekter av kompatibilitet.

Falcon King Bulb Version

kr 361,99

HorizonTech Falcon King Sub Ohm Tank Atomizer har stor 6 ml e-juice-kapasitet som kan dekke ditt daglige dampbehov. Falcon King Atomizer er kompatibel med nye spoler av M-Dual 0.38ohm mech coil og M1 + 0.16ohm nettespole er laget av bambusfiber for å gi deg bedre smak og lengre levetid. Farge svart.

Wotofo Serpent Elevate RTA

kr 322,99

Den autentiske Wotofo Serpent Elevate RTA er en 24 mm forstøver designet av Wotofo og Suck My Mod. Det er en postløs RTA med én spole med 3,5 ml kapasitet, topp luftstrømningsdesign og den mest avanserte luftfordelingsstrukturen. Serpent Elevate er en RTA som kombinerer fortidens fordeler med dagens vape-trender, det sikrer deg eksepsjonell intens smak. Farge svart.

Uwell Valyrian Tank

kr 409,99

Uwell Valyrian Sub-Ohm Tank leverer et kraftig system til Sub-Ohm-segmentet, implementerer en overordnet kvalitet chassisdesign med en standard 5 ml juice kapasitet, hengslet toppfylling og utskiftbare pinner for å utvikle et unikt spiralsystem. Farge - regnbue.

COILART AZEROTH RDTA

kr 234,99

Azeroth RDTA fra CoilART presenterer et dynamisk chassis med integrering av to-stolper med mekanisme i klemstil, spissete dekk, luftstrømstyring direkte til spoler og praktisk sidefyll for 4 ml juice-reservoaret.

Vandy Vape BERSERKER MTL RTA

kr 290,99

Berserker MTL RTA av Vandy Vape er produsentens første plattform som henvender seg til Mouth-to-Lung-brukere, og utvikler en smaksorientert struktur med en traktet skorsteinsdesign, dynamisk 5-stillings luftmengdejusteringer og en brukervennlig to-stolpe.

Wotofo Conqueror RTA

kr 214,99

Conqueror RTA er den nyeste gjenoppbyggbare tankforstøveren av selskapet, den nye tanken er laget av rustfritt stål og pyrexglass, med dobbelt postløst bygningsdekke, og kan inneholde 4 ml e juice. tanken. kikkisolatoren til wotofo erobreren RTA laget i Tyskland, med gullbelagt 510 pinne.